Takarbeider

Malercompagniet Oslo AS er klar over at tak er mer enn takstein og tekking, og vi ser fort om det er modent for utskiftning. Har snø og is skadet taket eller er det varmetap og lekkasjer som er problemet? Med vår lange erfaring med takarbeider kan vi presentere riktige materialvalg og finne optimale løsninger for omtekking. Vi er spesialister på rehabilitering og renovering av tak og har mange gode referanser.  

Rehabilitering av taket

Skal næringsbygget, sameiet, borettslaget eller et offentlig bygg i gang med rehabilitering av taket, er det smart å velge en mesterbedrift som Malercompagniet Oslo AS.  Uansett om det er en fullstendig renovering av taket eller bare reparasjon og vedlikehold, kan våre oppdragsgivere være helt trygge på at alle retningslinjer og tekniske forskrifter følges ved takarbeidet vi utfører. 

Takarbeid i Oslo

Vi utfører alle typer takarbeider med forskjellige materialer som takstein, plater, skifer, sink og kobber. Taktekking utføres for kunder i Oslo og Akershus. Tiden det vil ta kommer an på en rekke faktorer som materialvalg, kompleksitet og størrelse. Det er mange materialer å velge mellom, men bygningsreguleringer og takhelling kan begrense valgmulighetene. 

Takbefaring av ditt bygg

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen får vi en oversikt over hva som skal gjøres og finner den løsningen som passer best for deg og ditt prosjekt. Etter befaringen vil du få en profesjonell bedømming og beskrivelse på anbefalt utførelse med en pris fra oss. 

Kontakter du oss vil du alltid få en profesjonell og faglig vurdering. 

Takarbeid
Takarbeid
Takarbeid
Takarbeider
Takarbeider
Takarbeider
 
 
Fyll ut skjema, så tar vi kontakt eller ring oss på telefon
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
 

Borettslag og sameier

Vi har lang erfaring med å levere prosjekter til borettslag og sameier i Oslo og Akershus.

Prosjekter

En oversikt over noen av våre prosjekter.

Referanser

Se noen av Malercompagniets referanser.

Fagområder

Vi utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større utvendige totalentrepriser.

Om oss

Planlegging, prosjektering og gjennomføring fra A til Å.

Kontakt

Ta kontakt for kostnadsfri befaring og pristilbud.