Murerarbeid

De fleste prosjektene våre knytter seg til større oppdrag som rehabilitering av bygg, mur- og betongfasader i Oslo og Akershus, men vi utfører alt innen mur, puss- og flisarbeid. Ved rehabilitering fjernes løs og gammel puss/ betong, og rust på armeringsjern, slik får vi et godt grunnlag å jobbe videre på, når fasaden skal rehabiliteres. Et godt grunnlag er halve jobben når bygårder, sameier, borettslag, næringsbygg, skoler og andre offentlig bygg skal pusses opp.

Murskader på bygninger 

Murskader på bygninger og balkonger øker om man utsetter rehabiliteringen, og nå som betong er veldig i vinden trendmessig, vil det kanskje være lurt å vise betongen i bygget ditt frem fra sin beste side. En fornyelse av fasaden er en langsiktig investering for å bevare konstruksjonen og utseende. Ved rehabilitering av mur- og betongfasader, bruker vi rett som det er sandblåsing for å fjerne løs og gammel puss/ betong, og rust på armeringsjern. Betong kan fremstå som ny etter en sandblåsing av overflaten, hvor gamle rester av maling, forurensning eller grønske fjernes. Metoden kan brukes for betongrehabilitering av både gulv og tak, og enkeltelementer i et bygg. 

Malercompagniet Oslo AS har kompetanse til å velge riktige produkter til overflatebehandling av mur og betong. Fyll ut kontaktskjema og be oss om gratis befaring. Etter befaringen vil vi gi en vurdering av omfanget og behovet for en oppgradering av fasaden.

Murer - murmester i Oslo og Akershus

Vi er lokalisert  i Oslo, men påtar oss gjerne murerarbeid i Akershus fylke også. Ofte i forbindelse med fasaderehabilitering for borettslag, sameiere, gårdeiere og eiendomsforvaltere.

Betongarbeid og murerarbeid

Malercompagniet Oslo AS har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, så du kan være sikker på at jobben blir forskriftmessig utført. Du kan også være trygg på at vi har riktig utstyr, riktig kunnskap og riktig person til jobben. Vi har egen service og vedlikeholdsavdeling med rask responstid.

Kontakter du oss vil du alltid få en profesjonell og faglig vurdering.

Murerarbeid
Murerarbeid
Murerarbeid
 
 
Fyll ut skjema, så tar vi kontakt eller ring oss på telefon
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
 

Borettslag og sameier

Vi har lang erfaring med å levere prosjekter til borettslag og sameier i Oslo og Akershus.

Prosjekter

En oversikt over noen av våre prosjekter.

Referanser

Se noen av Malercompagniets referanser.

Fagområder

Vi utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større utvendige totalentrepriser.

Om oss

Planlegging, prosjektering og gjennomføring fra A til Å.

Kontakt

Ta kontakt for kostnadsfri befaring og pristilbud.